Πως Να Αποκτήσετε Απίστευτα Μακρυές Βλεφαρίδες- Εξτέ βλεφαρίδων

Η νέα τάση στην Αμερική είναι τα ενισχυτικά βλεφαρίδων που χρησιμοποιούνται με τον ίδιο σκοπό και στα φρύδια και λειτουργούν λιγάκι σα… λιπάσματα, θρέφοντας τις τρίχες και κάνοντάς τες πιο γεμάτες, δυνατές και μακρυές.

Πρόκειται για προϊόντα που η συσκευασία τους παραπέμπει στην κλασσική μάσκαρα. Σε αντίθεση όμως με τη χρήση του ρίμελ- πάνω στις βλεφαρίδες- το ενισχυτικό μπαίνει στο δέρμα ακριβώς στη βάση τους.

Woman eye

Βλεφαρίδες μετά τη χρήση ενισχυτικού

Η φόρμουλα, απαλλαγμένη από ορμόνες και  parabens, βασίζεται στη δράση των πεπτιδίων που ας πούμε, χάριν συντομίας, ότι είναι αμινοξέα.

Το συγκεκριμένο προιόν κοστίζει περίπου 30 δολάρια, διαρκεί 30 μέρες με καθημερινή χρήση πρωί- απόγευμα και, σε κλινικές δοκιμές που έγιναν, καταφέρνει να δώσει αποτελέσματα που είναι ορατά σε 7 μέρες έως 4 εβδομάδες.

Για να τα ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας, να σας πω ότι αυτή η τεχνική είναι σα… λίπασμα: φυτρώνουν μεγαλύτερες βλεφαρίδες.  Κι ενώ η μέθοδος αυτή δεν έχει διαδοθεί στη χώρα μας, όσο περιμένουμε, μπορούμε να παίξουμε τη λύση extension, εξτέ ή επιμήκυνση βλεφαρίδων.

Σύμφωνα με τη μέθοδο αυτή, η προσθετική βλεφαρίδα επικολλάται στη φυσική κι έτσι δίνει την αίσθηση πιο “γεμάτης” και πλούσιας εμφάνισης.

Οι περισσότερες τεχνικοί ζητούν από 35-50 € για την επιμήκυνση, που με την κατάλληλη φροντίδα θα διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση για το πολύ ένα μήνα, οπότε και θα χρειαστεί συντήρηση.

Με τη βλεφαρίδα δεν έχω ασχοληθεί ακόμη προσωπικά (σύντομα θα γίνει κι αυτό οπότε και θα ενημερώσω)- αλλά έχω πολύ καλή πρόταση για να φτιάξετε το τελειότερο φρύδι όλων των εποχών– δείτε αυτό και κλείστε ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος