Η Χειρότερη Δίαιτα Ever

Είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια ότι το 9μηνο που διαρκεί μια εγκυμοσύνη δεν είναι κατάλληλο για διατροφικές ακρότητητες. Στην περίπτωση της 25χρονης Αυστραλής Λόρι Άνθονι, όμως, τα πράγματα διαφέρουν.

momfatale.gr εγκυμοσύνη και δίαιατα

Η διατροφή της αποτελείται κυρίως από αμαγείρευτα φρούτα και λαχανίκά ενώ  το καθημερινό της μενού της εγκυμοσύνης αποτελεί μια παραλλαγή του παρακάτω:

– Δέκα μπανάνες για πρωινό, ζεστό νερό με λεμόνι,

– Μάγκο και ποικιλία άλλων φρέσκων καρπών για μεσημεριανό και

– Μια πλούσια σαλάτα ως δείπνο.

Πολλοί ισχυρίζονται οτι δεν πέφτει λόγος σε κανένα για το πως μια γυναίκα χειρίζεται το σώμα της.

momfatale.gr εγκυμοσύνη και δίαιτα 1

Ο αντίλογος είναι πως όταν σε αυτό το σώμα μεγαλώνει ένα άλλο σώμα, τότε κανείς οφείλει να επέμβει.

Η Λόρι είναι σήμερα 26 εβδομάδων έγκυος και γουρλώνει τα μάτια της με απορία που ο κόσμος ασχολείται μαζί της. “Εγώ κάθομαι απλώς εδώ και τρώω τις μπανάνες μου”, δηλώνει, φροντίζοντας να ανανεώνει όσο πιο συχνά μπορεί τις εικόνες του τι τρώει στο Ινσταγκραμ.

Πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος