ΗΠΑ: Θηλασμός και Αεροπλάνο

Η Έμιλυ Ζιλετ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, καθόταν στη θέση της δίπλα στο παράθυρο σε μια πτήση της Delta με το σύζυγό της το 2006 και θήλαζε το μωρό της, όταν ένας φροντιστής της έδωσε μια κουβέρτα και της ζήτησε να «καλυφθεί».

Όταν η Έμιλυ αρνήθηκε να θηλάσει κουκουλώνοντας το βρέφος με την κουβέρτα, υπάλληλοι της εταιρίας… την κατέβασαν από το αεροπλάνο.

Η κίνηση αυτή δεν έμεινε χωρίς αντίποινα, αφού εκατοντάδες μητέρες έκαναν … θηλασμό διαμαρτυρίας σε σειρά αεροδρόμια, όσο για την Έμιλυ, σίγουρα δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα, έκανε μήνυση στην εταιρία και συμβιβάστηκε εκτός δικαστηρίου μόλις πέρυσι έναντι ποσού που παραμένει άγνωστο.

Μικρό, πάντως, δε νομίζουμε να ήταν.

momfatale.gr gilette emily

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος