Μήπως Αγαπάτε τη Σαμοθράκη;

Αν αγαπάτε κι εσείς τη Σαμοθράκη τότε θα καταλάβετε ότι το να ενταχθεί στο πρόγραμμα  “Άνθρωπος και Bιόσφαιρα” είναι  για … το καλό της!

samotraki

Πρόκειται για ένα διεθνές επιστημονικό πρόγραμμα  της UNESCO που στόχο έχει τη βελτίωση της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει και δραστηριοποιείται.

Το 2014 η Γενική Επιτροπή της UNESCO θα εκτιμήσει την υποψηφιότητα της Σαμοθράκης.

Αν γίνει αποδεκτή, το νησί θα γίνει μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου των Αποθεμάτων τις Βιόσφαιρας (πάνω από 600 σε 117 κράτη).

Σε συνέχεια της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε η Μαίρη Πιτιακούδη και η Καρλότα Μαρανιόν, απεσταλμένες σε εκπαιδευτικά συνέδρια της UNESCO στον Καναδά και την Κορέα αντίστοιχα,   θα ενημερώνουν από κοντά όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες (Πνευματικό Κέντρο Χώρας από τις 18/11 εώς 29/11 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) αλλά και τηλεφωνικά ή μέσω email (τηλέφωνα 6983910980 ή 6970364600 και στο e- mail samothrakimab@yahoo.com)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος