Τι Να Παίξουμε: Camping στο Σαλόνι!

Όταν έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι, οι ιδέες για δημιουργική απασχόληση δεν είναι ποτέ αρκετές! Έτσι, απολαμβάνω να βάζω στην πράξη ό,τι σας προτείνει η Σοφία, κάθε Πέμπτη από το momfatale.gr!

Χτες, ο καιρός ήταν πολύ βροχερός, η θερμοκρασία πεσμένη οπότε οι συνθήκες τέλειες για… κάμπινγκ στο σαλόνι.

Στην αρχή κάποια, ονόματα δε λέμε, ήταν λίγο επιφυλακτική γιατί τα μαξιλάρια, πραγματικά, δεν ήταν τέλεια σφηνωμένα κι έπεσαν μια- δύο φορές.

https://momfatale.gr/ δημιουργικό παιχνίδι

Στο τέλος, η ακατανίκητη έλξη που ασκούν στα νήπιο οι σπηλιές και οι κάθε είδους εσοχές επιβεβαιώθηκε, δυό ποδαράκια φάνηκαν στην άκρη του τούνελ και μια χαρούμενη ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε.

https://momfatale.gr/ τι να παίξουμε

Έχοντας παρακαταθήκη το πέταγμα σαΐτας, ανυπομονώ για την αυριανή πρόταση!

Εσείς;

Δοκιμές;  Ιδέες;  Προτάσεις;

 

Καλό σας μεσημέρι!

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος