Δεν Έχεις Δικαιολογία Να Είσαι Χοντρή

Όλα ξεκίνησαν όταν η 32χρονη Μαρία Κανγκ, λάτρης της fitness και μητέρα 3 αγοριών, ανέβασε μια φωτογραφία της στο ίντερνετ ποζάροντας μαζί με τα τρία της αγόρια.

“Δεν έχεις καμία δικαιολογία”, έγραφε (σε ελεύθερη μετάφραση) η φωτογραφία, παραπέμποντας σε όλες τις γυναίκες που απέδωσαν το βάρος που έβαλαν και την επιδείνωση της εικόνας του σώματός τους στο ότι έγιναν μαμάδες.

momfatale.gr maria kang

Φυσικά και ξέσπασε σάλος, η φωτογραφία έκανε το γύρο του ίντερνετ, 16.000.000 views και 12,000 σχόλια,  με τις μισές μαμάδες να θεωρούν τη Μαρία τραμπούκο και τις άλλες μισές πρότυπο.

“Δηλαδή, πρέπει να γίνουμε όλες έτσι για να μη χρειαζόμαστε δικαιολογία; Χρωστάμε να αποδείξουμε σε κάποιον κάτι;”, ήταν οι ερωτήσεις που ακούστηκαν από την πρώτη πλευρά-

“χρειαζόμαστε μια τέτοια γυναίκα να μας θυμίζει πως μπορούμε να ελέγξουμε το σώμα μας και να το βοηθήσουμε, άσχετα με το αν έχουμε κάνει παιδιά”- ακούστηκε από την άλλη.

Τα συμπεράσματα και η ετυμηγορία δικά σας.

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος