Τάσεις Μακιγιάζ 2013- 2014: Μεταλλική Λάμψη

Tην προηγούμενη εβδομάδα, η make- up artist του momfatale.gr, Όλγα Τόλιου, μας έδειξε στη Μάγδα πως να κάνουμε τα χείλη μας πρωταγωνιστές,
δίνοντάς τους σκούρα λάμψη.

Σήμερα, πειραματιζόμαστε με τις μεταλλικές λάμψεις, δίνοντας απίστευτο φως σε όλο το πρόσωπο!

Η Ευαγγελία, συνεργάτις του momfatale.gr και σημερινό μας μοντέλο, έχει μεσογειακά χαρακτηριστικά στην καστανή τους εκδοχή: μεγάλα καστανά μάτια, σαρκώδη χείλη, έντονα φρύδια, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και καστανά μαλλιά.

momfatale.gr μακιγιαζ ε1

Επιλέγουμε προιόντα λάμψης.

Το φον-ντε-τεν πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με την απόχρωση της επιδερμίδας ενώ η πούδρα μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμη.

Για να δώσουμε έμφαση και φως εφαρμόζουμε το εξής τρικ: περνάμε  την πούδρα μ΄ένα μεγάλο πινέλο ελαφρά και κάθετα. Από το μέτωπο, στη μύτη κι από εκεί στο πηγούνι.

Επαναλαμβάνουμε το ίδιο πάνω και κάτω από τα μάτια.

momfatale.gr μακιγιαζ ε2

Τελειοποιούμε τα φρύδια με μολύβι.

Απλώνουμε μια κυπαρρισί μεταλλική σκιά στο κινητό βλέφαρο κοντά στις βλεφαρίδες την οποία αναμειγνύουμε με μια ανοιχτή γκρι μεταλλική απόχρωση.

Καθώς ανεβαίνουμε προς το φρύδι, “ανοίγουμε” περισσότερο την απόχρωση του γκρί, δείχνοντας έτσι το μάτι ακόμη μεγαλύτερο και το βλέμμα εντονότερο.

momfatale.gr μακιγιαζ ε3Περνάμε μολύβι ίδιας απόχρωσης με τη σκιά σε όλο το μάτι και δύο στρώσεις μάσκαρα, η μία αφού στεγνώσει πολύ καλά η άλλη.

momfatale.gr μακιγιαζ ε4

Με ένα μολύβι χειλιών σε χρώμα ελαφρώς πιο ροδαλό από εκείνο της επιδερμίδας, σχηματίζουμε το περίγραμμα, κάτι που βοηθάει το κραγιόν να παραμένει … εντός ορίων.

Ολοκληρώνουμε με με lip gloss ή ένα shiny balm.

Προιόν κλειδί για φως στο πρόσωπο το χειμώνα είναι το highlighter, ή μια καλή πούδρα λάμψης.

Ευχαριστούμε την Ευαγγελία και το καφέ Σχολείο που εκτός από καφέ είναι και μπαρ και κάνει απίθανες μαργαρίτες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Παρασκευή με περισσότερες εντυπωσιακές προτάσεις για να ανανεώσετε διάθεση και εμφάνιση φέτος τις γιορτές!

Μέχρι τότε,

λάμψτε άφοβα!

Από την Όλγα Τόλιου με αγάπη!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος