Έγκυος Αστέρι

Η Mary Helen Bowers  έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στο σετ της ταινίας Μαύρος Κύκνος, όχι ως επαγγελματίας μπαλαρίνα που είναι, αλλά ως προσωπική προπονήτρια της Natalie Portman.

Ευτυχώς, για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η εγκυμοσύνη ήρθε αργότερα.

o-PREGNANT-BALLERINA-4-900

Η μέλλουσα μητέρα νιώθει ότι πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να το γιορτάζουμε σε όλες τις φάσεις και τις εκφάνσεις του, πολύ παραπάνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

o-PREGNANT-BALLERINA-3-900

Η 33-χρονη μέλλουσα μητέρα χόρευε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, υπό την παρακολούθηση και με την άδεια του θεράποντος γιατρού τη, σχολίασε μάλιστα ότι χάρη στο χορό απέφυγε τους πόνους στη μέση και το πρήξιμο.

o-MARY-HELLEN-BOWERS-900

“Το 2013 ακόμη υπάρχουν άνθρωπ0ι που μπορεί να θεωρήσουν τρομακτική τη σιλουέττα μιας εγκύου. Δεν το αφήνω να με στενοχωρέσει και δε νομίζω ότι καμία γυναίκα θα έπρεπε να ασχολείται”, έχει δηλώσει.

o-PREGNANT-BALLERINA-900

Η Mary Helen μέσω της εταιρείας της, Ballet Beautiful, προσπαθεί να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες να βοηθήσουν το σώμα τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να παραμείνει υγιές και να ανταποκριθεί στο δύσκολο ρόλο του.

 

o-PREGNANT-BALLERINA-5-900

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος