Γελάω, γελάω, γελάω!

Περνάω καλά τις γιορτές μέχρι στιγμής.

Έχουμε πάρει τους δρόμ0υς, μακρυά από το νησάκι μας να δούμε γιαγιάδες, πόλεις στολισμένες γιορτινά κι ό,τι άλλο έχει την καλοσύνη να μας δείξει η τύχη μας.

Πήγαμε στο Μήλο, όπου η Δάφνη παίζει .. με το δικό της τρόπο

december 13 017

και στα δικά της (άκυρα) σημεία.

december 13 018

Ανακάλυψα ένα καινούριο application στο κινητό με το οποίο γέλασα άπειρα κανοντας αυτό στον εαυτό μου

december 13 029και αυτό στον άντρα μου

december 13Μετά από καναδυό γίγα που σκόρπισα στον άνεμο – γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση- ησύχασα γενικώς.

Συμβαίνουν τόσα υπέροχα και αστεία πράγματα όταν έχεις παιδιά, το οποία οφείλονται άμεσα ή έμμεσα σε εκείνα και που κάνουν τον κόπο να αξίζει με έναν τρόπο που μόλις αρχίζω να αντιλαμβάνομαι.

Γέλασα με την Πόκα που  έμεινε έξω από την παιδική χαρά,

december 13 027αλλά πιο πολύ γέλασα με τη Δάφνη που νομίζει οτι μπορεί να κάνει αυτό που θα δείτε μόλις πατήσετε το play… κι έχει δίκιο!

 

Εσείς, όλα καλά;

Ελπίζω να περνάτε καλά και να γελάτε!

Περάστε κι αύριο μια βόλτα, τα καλύτερα θα έχουμε: μουσική, ειδήσεις, το εξαιρετικό art de table της Ράνιας, κατασκευές με μαλλί, άρθρο που οι γυναίκες θα κουνήσετε με νόημα το κεφάλι κι ένα σύντομο γραμματάκι στον Άγιο Βασίλη.

Σας φιλώ-

καλό σας βράδυ!

 

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος