Μετατροπή Πανούκλας σε Κούκλα (κι ένα αγόρι)

Υπάρχει μια ρωσική παροιμία που προτείνει να πας με την καλή σου/τον καλό σου στη σάουνα, πριν αποφασίσεις να την/τον παντρευτείς και τα παρακάτω πρόσωπα- έργα του make up artist Vadim Andreev την επεξηγούν άριστα.

Είναι όλες εντυπωσιακές, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία σε αυτή τη φάση.  Κι επειδή είμαι καλό παιδί, σας κράτησα και για καλύτερη την τελευταία. Βάλτε πάνα. Προειδοποιώ.

4

3

1

6

2 και πάμε hard core τώρα

5

10

9

7

8

και άσε και λίγο χώρο για τον έρωτα, τώρα…

13Θεός, ήλιος καλοκαιρινός;

:)

 

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος