Βόλτες Με Κρύο!

Μια υπέροχη μέρα για μια μικρή απόδραση…

Κρύο,ήλιος και καταγάλανος ουρανός,ένα υπέροχο σκηνικό!!Κάτι απλό και άνετο που θα μας κρατήσει ζεστές και ταυτόχρονα στυλάτες??Ένα over size πλεκτό pullover!!!

IMAG0301_BURST002_COVER~2

 

Εγώ επέλεξα ένα υπόλευκο ζιβάνγκο που συνδύασα με ένα boyfriend jean,μπεζ μπουφάν και για όσες κρυώνουν λίγο παραπάνω,κασκόλ και σκούφο σε παρόμοιες αποχρώσεις.

IMAG0315_BURST002_COVER~2

 

IMAG0320_BURST002_COVER~2

Σε ότι αφορά το μακιγιάζ,αποχρώσεις φυσικές και απαλές που αναδεικνύουν αρμονικά το πρόσωπο μας.Όχι στις υπερβολές!!

Το βασικότερο που πρέπει να θυμόμαστε όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε,είναι να ΜΗΝ  “φορτώνουμε ” το πρόσωπο μας με περιττά..!!

 

See U tomorrow….

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος