Μάνα Είναι Μία. Παιδιά, Όμως… Τρία!

Η μαμά είναι πάντα μαμά είτε είναι αρκούδα είτε άνθρωπος!

bearΞεκινάει τη μέρα της περήφανα, με δυνάμεις και διάθεση, αν και φαίνεται στο βλέμα της, ότι τα τρίδυμα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση.

slide_336579_3401507_freeΠαίζει και φροντίζει τα μικρά της, το οποία δαγκώνουν, πηδάνε, τρέχουν, σκαρφαλώνουν, της γεμίζουν τη μύτη με χιόνι και γενικά είναι η πιο αξιαγάπητη ταλαιπωρία!

slide_336579_3401511_freeΠρος το μέσον της μέρας, αρχίζει να κουράζεται και προσπαθεί να πείσει τα μικρά ότι ένας υπνάκος δεν θα ήταν καθόλου κακή περίπτωση. Επιτυχία 1/3. Σπάνε λίγο τα νεύρα της, στέλνει το ένα στη γιαγιά.

slide_336579_3401510_free

Σε δέκα λεπτά το έχει μετανιώσει, νιώθει η χειρότερη μάνα του κόσμου και πάει να το πάρει πίσω.

slide_336579_3401512_freeΌσο τα δύο μικρά αποχαιρετούν τη γιαγιά, το τρίτο είναι κολλημένο στην αγκαλιά. “Να, λοιπόν, πού χρειάστηκαν εκείνα τα παραπανιστά κιλά. Άντε να τα έβγαζα αλλιώς πέρα με αυτά τα τρελιάρικα που γέννησα”, σκέφτεται.

slide_336579_3401509_freeΕίναι κουρασμένη κι ευτυχισμένη κι ένα φιλάκι μακρυά από την τελειότητα…!

πηγή

Καλό σας βράδυ!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος