Κάτσε Λίγο Να Σε Ντύσω… Βιβλιοθήκη!

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαζεύονται στην εικόνα του 40 κιλών σκύλου μας. Οπότε φανταστείτε την αντίδρασή τους όταν βλέπουν μια 10 κιλών Δάφνη να το καβαλάει, να του ανοίγει το στόμα για να του πάρει το ξύλο ή την πέτρα που μασουλάει! Ό,τι και να πω είναι λίγο.

Αυτό το παιδί μεγάλωσε αγκαλιά με τα σκυλιά μας.

IMG_0076-1024x1024

Στην αρχή, είχαμε το νου μας, για το πως θα της φερθούν. Φοβόμασταν μήπως της κάνουν, κακό, αν και δεν το πιστεύαμε.

IMG_0077-1024x1024

Στην πορεία, αρχίσαμε να φοβόμαστε για το δικό τους καλό!

Είναι συχνά το παιχνίδι της: τα αγαπάει, τα ταίζει, τα χτενίζει, τα καλύπτει με βιβλία, ενίοτε τα “πνίγει” και λίγο με μια λαβή που κάνει το μπόξερ να πετάει γλώσσα έξω.

Γενικά, όμως θα έλεγα πως είναι φίλοι.

Και χαίρομαι γι’ αυτή τη συμμαχία.

IMG_0093-1024x1024

Κρατάει αιώνες.

Εσείς;

Παιδιά- σκυλιά…;!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

1 Σχόλιο

Απάντηση