Το Κόκκινο Φουλάρι

Έντονο και ζωηρό χρώμα,το κόκκινο,σήμερα κάνει την εμφάνιση του όχι στο μακιγιάζ αλλά σε ένα αγαπημένο μου αξεσουάρ,το φουλάρι!!!Επέλεξα να το συνδυάσω με ένα oversize καρό πουκάμισο σε άσπρο-μαύρο,ένα boyfriend jean με πολλά σκισίματα,απλό μαύρο t-shirt και all star σε βαθύ κόκκινο.

red3

 

….και πάμε στο “ευαίσθητο σημείο” μου…..ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!Για σήμερα ένα smokey eye με καφέ κυρίως αποχρώσεις και κεραμιδοκόκκινο “φως” είναι αυτό που με τράβηξε περισσότερο…Πολλές από μας ίσως φοβόμαστε να πειραματιστούμε με διάφορα έντονα χρώματα σκιών αλλά συνδυάζοντας τα (ως “φως” ή “σβησίματα”) με βασικά χρώματα όπως καφέ,μαύρο,σκούρο πράσινο,μπλέ ή μωβ το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει γιατί θα δώσει βάθος και ζωντάνια στο βλέμμα και θα κάνει τρισδιάστατο ολόκληρο το μακιγιάζ μας!!

Όπως ξέρουμε όταν τονίζουμε κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου μας διατηρούμε τα υπόλοιπα σε ουδέτερους τόνους ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και καλαίσθητο.

Καλό απόγευμα!!!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος