Το Κόκκινο Φουλάρι

Έντονο και ζωηρό χρώμα,το κόκκινο,σήμερα κάνει την εμφάνιση του όχι στο μακιγιάζ αλλά σε ένα αγαπημένο μου αξεσουάρ,το φουλάρι!!!Επέλεξα να το συνδυάσω με ένα oversize καρό πουκάμισο σε άσπρο-μαύρο,ένα boyfriend jean με πολλά σκισίματα,απλό μαύρο t-shirt και all star σε βαθύ κόκκινο.

red3

 

….και πάμε στο “ευαίσθητο σημείο” μου…..ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!Για σήμερα ένα smokey eye με καφέ κυρίως αποχρώσεις και κεραμιδοκόκκινο “φως” είναι αυτό που με τράβηξε περισσότερο…Πολλές από μας ίσως φοβόμαστε να πειραματιστούμε με διάφορα έντονα χρώματα σκιών αλλά συνδυάζοντας τα (ως “φως” ή “σβησίματα”) με βασικά χρώματα όπως καφέ,μαύρο,σκούρο πράσινο,μπλέ ή μωβ το αποτέλεσμα μπορεί να μας εκπλήξει γιατί θα δώσει βάθος και ζωντάνια στο βλέμμα και θα κάνει τρισδιάστατο ολόκληρο το μακιγιάζ μας!!

Όπως ξέρουμε όταν τονίζουμε κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου μας διατηρούμε τα υπόλοιπα σε ουδέτερους τόνους ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και καλαίσθητο.

Καλό απόγευμα!!!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος