Όχι Μόνο Του Αγίου Βαλεντίνου

Σήμερα είναι 14 Φεβρουαρίου κι όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι σύμφωνα με την καθολική εκκλησία γιορτάζει ο άγιος- προστάτης των ερωτευμένων, ο Άγιος Βαλεντίνος.

14_ fevrouariou

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη σημασία της ημέρας.

Παράλληλα, είναι και η ημέρα υπέρ του γάμου καθώς και η παγκόσμια ημέρα προσευχής υπέρ των πασχόντων από αυτισμό.

Ας γιορτάσουμε, λοιπόν, ας προσευχηθουμε, ή όχι, γνωρίζοντας κάθε παράδοση και σημασία που συνοδεύει τη σημερινή μέρα κι όχι μόνο την… εμπορική της πλευρά!

Τριγυρίστε στο momfatale.gr για να γελάσετε με τα καλύτερα αντί- δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου (απόλυτα ειρωνικά και σαρκαστικά χεχεχε)- να διαβάσετε τις σκέψεις ενός έρωτα, όταν ακόμα υπάρχει ελπίδα και τη μια συγκινητική ιστορία αγάπης, να μπείτε στο ρυθμό της σοκολάτας  (και των σοκολατακίων!)και να πάρετε συμβουλές για τη μαγική σχέση εγκυμοσύνης και σοκολάτας, που σήμερα έχει την τιμητική της.

Καλημέρα!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος