Βρέφος Διασώζεται Στον Αυτοκινητόδρομο του Μαιάμι

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο ταχείας του Μαιάμι σταμάτησε όταν μια γυναίκα, σταματώντας το αυτοκίνητό της, πετάχτηκε έξω φωνάζοντας “το μωρό μου δεν αναπνέει”!

Baby rescued after stopped breathing

Στην αγκαλιά της κρατούσε τον 5-μηνών ανηψιό της.

Baby rescued after stopped breathing

Μερικά αυτοκίνητα πιο πίσω βρισκόταν ο βραβευμένος με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Miami Herald, Al Diaz.

Baby rescued after stopped breathing

“Είδα τη γυναίκα. Ως φωτορεπόρτερ, θέλεις να τραβήξεις τις εικόνες κι ως άνθρωπος να καλέσεις βοήθεια”. Πράγματι, μετά από λίγο ο Diaz είχε πετύχει και τους δύο στόχους.

Baby rescued after stopped breathing

Το μωράκι που φέρεται να έχει αναπνευστικά προβλήματα συνδεδεμένα με την πρόωρη γέννησή του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής.

Baby rescued after stopped breathingπηγή

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος