Σαμοθράκη, αγάπη μου #4

Ξανακοιτάω τον τίτλο μου και σκέφτομαι πως ένας πρωινός περίπατος στη δική μας περίπτωση δεν είναι ποτέ απλός.

Ευθύνονται τα συστατικά: η μαμά είναι φουλ ιδιόρρυθμη, η μικρή έχει την τρέλα της μαμάς και του μπαμπά μαζί, το σκυλί υπάρχει μόνο για να την ενισχύει, ενώ το άλογο, μωρό κι αυτό, είναι εντελώς ζηλιάρικο και… υδρόφιλο.

Ευθύνεται κι ο παρανομαστής, όμως, που ακούει στο όνομα Σαμοθράκη που είναι ένας τόπος που προ(σ)καλεί τη δημιουργικότητα σου. Σε όλα.

Κάπως έτσι λοιπόν, καθόλου δεν εξεπλάγην όταν είδα και τα δυό μου… μωρά να μετατρέπονται σε γουρούνια και πάαρα πολύ γέλασα με τη Δάφνη που έσπρωχνε την Κρέμα να βγει από την λακούβα της!

Απολογούμαι που τα βιντεάκια είναι ολίγον κουνημένα και που η μουσική κόβεται λίγο απότομα, αλλά δεν τα καταγράφω και σας τα παρουσιάζω ως τέχνη, όσο ως κάτι καθημερινό κι αστείο. Απο αυτά που όσοι έχουμε παιδιά, διαθέτουμε με τους τόνους!

 

Φιλιά πολλά!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος