Κράτα με Σφιχτά!

Είναι πολύχρωμο, απαλό και θέλει να το κρατάς σφιχτά! Ο λόγος για ένα (ακόμη) clutch που φτιάχνω για να βάλει λίγο (έως πολύ) χρώμα στις γενικότερα ασπρόμαυρες και μουντές εμφανίσεις μου.

crochet multicolor clutch

Το μαλλί ως υλικό μπορεί να δείξει πολύ χοντροκομμένο και βαρύ, αλλά μπορεί να είναι και εξαιρετικά πολυτελές: ανάλογα με το τι φτιάχνεις διαλέγεις και παίρνεις.
Το συγκεκριμένο είναι ένα ισπανικό νήμα ονόματι Katja που φημίζεται για τα χρώματά του και (κακο)φημίζεται επίσης για την τιμή του. :( Γι’αυτό, ωστόσο, κάνεις τσαντάκι κι όχι πουλόβερ!

Θέλοντας να ραφινάρω το ύφος, προσέθεσα λίγη δαντέλα στο τελείωμα του κλεισίματος που τείνει να κάνει τα αντικείμενα να δείχνουν πιο ρομαντικά και παλιοκαιρίσια.

lace crochet clutch

Για κλείσιμο, προσέθεσα δύο διαφορετικά στοιχεία.

button crochet

Ένα μεγάλο φιλντισένιο κουμπί, με πολύ ωραίους και καθαρούς ιριδισμούς, και δύο επεξεργασμένες πέτρες αμέθυστου που όταν το κρατάς φαίνονται σαn να φοράς δακτυλίδι. Υπάρχουν κι άλλες δύο πέτρες επάνω, έτσι για να ενισχύουν τα χρώματα και τις διαφορετικές πλέξεις με τη φωτεινότητά τους.

olia panagiotopoulou featuring a crochet clutch on momfatale.gr

Με τσιγκελάκι, κυρίες μου. 6άρι.

Γρήγορο, όμορφο, λειτουργικό και μοναδικό!

crochet clutch

 

 

Καλές δημιουργίες!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος