Πριν και Μετά το Μανικιούρ

Μανικιούρ και Ευαγγελία είναι ταυτισμένα πράγματα για μένα και θα παραμείνουν για όσο ζω στη Σαμοθράκη, μιας και ιδιαίτερα εκτίμησα κυρίως την καθαριότητα και την λεπτολογία της, αλλά και τη συνολική επαγγελματική της ηθική. Από υπομονή να δείτε! Ενώ κάθε φορά λέω “δε θα το παραμελήσω, δε θα φτάσω να γίνω γύπας για να φτιάξω τα νύχια μου” συνήθως φτάνω σε κακό χάλι και τουλάχιστον ένα τέταρτο καθυστερημένη (παντού). Όταν φτάνω όμως τελειώνει η ταλαιπωρία κι αρχίζει η απόλαυση και η καθαριότητα.

black nails on momfatale.grΜου είναι πολύ ευχάριστη αλλαγή να είμαι σε ένα χώρο γεμάτο χρώματα, από έναν άνθρωπο που τα αγαπάει και τα χρειάζεται. Για λίγο μπαίνω στον κόσμο της.
Ξαναφεύγοντας, γυρνάω στον ασπρόμαυρο δικό μου.

black nails on momfatale.gr

Με περιποιημένα άκρα, ωστόσο! Παρασκευή σήμερα κι όπου να ναι, το άρθρο της θα κάνει την εμφάνισή του. Για να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος