Χωρίσαμε, αλλά δεν Τελείωνει εκεί.

Οι παρακάτω χωρισμένοι διακρίνονται για την εφευρετικότητα και στοχοπροσήλωσή τους. Αν είχαν κάνει τόσα και για το γάμο τους ίσως τον είχαν ακόμη!

Ο σύζυγος αγόρασε το διπλανό σπίτι όπου και τοποθέτησε σε περίοπτη θέση το άγαλμα με το προτεταμένο δάκτυλο. Κόλλα της ένα αυτοκολλητάκι στο τζάμι, ρε χουβαρντά και δώστα σε κάτι φιλανθρωπικό αφού σου περισσεύουν!- τι ανόητος!- μάλλον καλά έκανε και τον χώρισε!

Όταν η σύζυγος κλήθηκε να πληρώσει τα έξοδα του διαζυγίου δεν το αμέλησε να καταβάλει ούτε δεκάρα. Μόνο δεκάρα όμως.

revenge2

Μια από τις 100 φωτογραφίες που έβγαλε απογοητευμένος σύζυγος μετά το διαζύγιο με το νυφικό της γυναίκας του. Έτοιμος για μάζεμα.

revenge4

“Για να την τρομάξω, για πλάκα”, δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς όταν τον μάζεψαν για ψεύτικη βόμβα που άφησε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Ε, ρε κάτι γέλια τώρα από το κελί.

revenge5

Της γέμισε το τζακούζι με κοπριά μετά το διαζύγιο και συνελήφθη αμέσως. Βρόμα η δουλειά.

revenge6

Τα πάντα στη μέση ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την κοινή τους περιουσία κι εκείνος, θεωρώντας την άδικη, πήγε κι έκοψε το τρακτέρ του στη μέση από τα νεύρα. Μπράβο, ιδεάρα. Πραγματικά την τιμώρησε.

revenge8

Έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο πύραυλο από τη χαρά της για το διαζύγιο κι έστειλε τη βέρα της στο διάστημα. Αφού είχε αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν έστελνε το σύζυγο να κρατήσει τη βέρα που εξαργυρώνεται κιόλας;

revenge9

 Εδώ, όλες οι πληροφορίες για τον νέο τρόπο έκδοσης διαζυγίου.

πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος