Τρώγοντας το Παπάκι του Μπάνιου.

Τα μωρά κάνουν απίστευτα αστεία πράγματα κι οι γονείς συνήθως ανήκουμε σε δύο κατηγορίες.

Α. Νομίζουμε οτι αυτή η ηλικία θα κρατήσει για πάντα και αμελούμε να απαθανατίσουμε τα πιο σημαντικά ή τα πιο αστεία της στιγμιότυπα, με αποτέλεσμα να αφήνουμε αποκλειστικά στη μνήμη την ανάπλαση του παρελθόντος,

ή

Β. Είμαστε με μια μηχανή/κινητό συνεχόμενα στην προέκταση του χεριού μας και παλεύουμε να μη χάσουμε στιγμή από την πρώιμη ζωούλα του μωρού.

admin-ajax

Εμείς ξεκινήσαμε πιο κοντά στην κατηγορία Α. με αποτέλεσμα να μην έχουμε τίποτα περισσότερο από τα 7 δευτερόλεπτα που διαρκεί αυτό το βιντεάκι που  δείχνει τη Δάφνη να τρώει με τρέλα τα παπάκια του μπάνιου την περίοδο που έβγαζε δόντια.

Κι ήταν τόσο αστείο!

Ε, απ’ το ολότελα…!

:) :) :)

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

2 Σχόλια

  • ΜΑΡΙΑ Τ.
    Απάντηση Μαρτίου 20, 2014

    ΜΑΡΙΑ Τ.

    Τι αυτιά, τι μάτια και τι όρεξη!!!

    • Olia
      Απάντηση Μαρτίου 21, 2014

      Olia

      Με αυτή τη σειρά;! χαχαχα πρώτα τα αυτιά!

Απάντηση