Τα Αγαπημένα Μας Τραγούδια

Αυτά είναι τα κομμάτια που σε μια μέση μέρα ακούγονται γύρω στα 5 τρις φορές-

τα ξέρουμε πλέον όλοι απ’ έξω: η Δάφνη, η μαμά, ο μπαμπάς, οι γιαγιάδες, οι παππούδες και οι γείτονες!

Η μικρή τα θεωρεί το soundtrack της ζωής της και τα παραθέτω εδώ, εξίσου από την ανάγκη να τα έχω κάπου μαζεμένα γιατί ώρες-ώρες είναι καλύτερα από φάρμακο και πρέπει να τα έχω άμεσα προσβάσιμα όσο και για να τα μοιραστώ μήπως και καμιά άλλη οικογένεια λύνει γκρίνιες και προβλήματα μετά μουσικής!

Μη σας πτοήσει καθόλου το γεγονός ότι κάποια κομμάτια είναι στα αγγλικά: τα παιδιά θα απολαύσουν τη μουσική και θα εξοικειωθεί το αυτί τους με μια γλώσσα που πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν μεγαλώνοντας.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη Σοφία Τσαούση που έγραψε εκείνο το σωτήριο για εμάς άρθρο στο momfatale.gr πριν κάμποσο καιρό και μας έδωσε αυτή την απίστευτη διέξοδο που λέγεται παιδικό τραγούδι,  ενώ μας σύστησε και την Patty Shukla που πράγματι γράφει πολύ χαριτωμένη μουσική για παιδιά!

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος