Ανήθικη Πρόταση Εργασίας.

Ανήθικη Πρόταση

 

Είσαι άνεργη εδώ και μήνες αλλά κάτι βγάζεις μαύρα, βοηθάνε κι οι γονείς λίγο, εργάζεται ευτυχώς ο σύζυγος. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά σταθερό και στην ώρα του. Ζεις χωρίς πολυτέλειες και περιττά έξοδα. Ζεις ωστόσο. Δεν επιβιώνεις απλώς.

Και μένει άνεργος ο σύζυγος. Εισπράττει ταμείο αλλά δε φτάνουν ούτε για πλάκα.

Ψάχνετε και οι δύο δουλειά.

Και βρίσκεις εσύ πρώτη κάτι καλό.

Είναι μια θέση μπείμπι-σίττερ.

Για έξι μήνες.

Εσωτερική.

Στο Ντουμπάι.

Μόνη.

Χωρίς άντρα.

Χωρίς ΠΑΙΔΙ.

6 μήνες.

Στα πόσα αρχίζεις και το σκέφτεσαι;

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

1 Σχόλιο

  • ΜΑΡΙΑ Τ.
    Απάντηση Μαρτίου 27, 2014

    ΜΑΡΙΑ Τ.

    Μετράς απώλειες, λαμβάνεις υπόψη το ρητό “ουδέν μονιμότερον του προσωρινού”, σκέφτεσαι ότι οι συνθήκες ζωής μιας γυναίκας σε οικογένεια μουσουλμάνων δεν είναι ακριβώς ευρωπαικές… στα πάρα πολλά. Να φτάσουν να βγάλει το παιδί το δημοτικό!!!

Απάντηση