Ημερολόγιο Χοντρής και Ψεύτρας. Σελίδα Τρία.

Ξύπνησα αγχωμένη. Καθυστέρησα λίγο να φάω πρωινό. Επιδίωξα να ακούσω την κοιλιά μου να γουργουρίζει, να ξέρω πως ξύπνησε. Καφέ δεν ήπια. Λίγο περπάτημα στη θέση τους πέρα δώθε μέσα στο σπίτι να ξυπνήσουμε το μεταβολισμό.

Πριν ντυθώ έκανα κάτι που είναι η χειρότερή μου.

Έβγαλα φωτογραφίες από τα τμήματα του σώματός μου που συνήθως κρύβω.

fat gal

Αν θες να αλλάξεις κάτι, πρέπει να δεις ποιο είναι το πρόβλημα και τι ακριβώς χρειάζεται. Κι αυτή η διαδικασία δε γίνεται με τα μάτια κλειστά.

fat gal

ουφ κι αυτή

diet fat gal

Μπλιιιάααααααααααααααααααχχχχχχ-

και δε θέλω να ακούσω ούτε για πλάκα ότι είμαι μια χαρά. Ο κάθε άνθρωπος βάζει δικά του όρια κι αυτή είναι η εικόνα των δικών μου… που έχουν ξεπεραστεί προ πολλού.

Όλα αλλάζουν. Με δουλειά.

Ντύθηκα και πήγα για πρωινό. «Τι να πάρω… Παχυντικό το σουσάμι στο κουλούρι…» για το οποίο λυσσούσα, όμως. «Κανένας δεν πάχυνε από το σουσάμι στο πρωινό του κουλούρι!», αποφάσισα δυναμικά και πήρα το πρωινό της αρεσκείας μου.

«Κομμένη η ζάχαρη, κομμένο το βραδινό και όσο πιο πολύ γυμναστική γίνεται». Αυτά θα με έσωζαν, όχι το να στερηθώ το κουλούρι.

Ξεκινήσαμε για Θεσσαλονίκη και σχεδόν με το που φτάσαμε έτρεξα στον Πυρήνα.

Ώρα προπόνησης 8.30 το βράδυ. Η τέλεια ώρα για να γλυτώσεις το βραδινό. Χώρια που μέχρι τις 10 έχεις τελειώσει και προλαβαίνεις και το παιδί ξύπνιο να του δώσεις μια απίστευτη φιλάρα στα μαγουλάκια του και να το βάλεις για ύπνο.

Δεν κρατιόμουν!

Μισή ώρα αφού ξεκίνησε το μάθημα, βέβαια, κρατιόμουν λες και δεν υπήρχε αύριο. Εναέρια γιόγκα! Απίστευτα διασκεδαστικό πράγμα αλλά σε κάνει και πέτρα. Να δεις τι καλά σφίγγουν όλα αν είναι να κρατήσουν το σώμα να μην πέσει!

pyrinas aerial yoga thessaloniki

Βαρύτητα- εκεί να δεις κίνητρο!

Είναι κι ο παράγοντας Σάσα βέβαια, έτερο μαγικό πλάσμα του Πυρήνα, που πετάει ατάκες τρεις το λεπτό και δε σου φτάνει που πρέπει να κάνεις το κοράκι ή το κουνούπι ή δεν ξέρω τι άλλο ιπτάμενο έχουν σκαρφιστεί αυτοί οι Ινδοί, νιώθεις και τους κοιλιακούς σου να πάλλονται από το ξεκάρδισμα, ενώ παρακαλάς να μην πέσεις- όχι ότι είναι ψηλά, αλλά να έτσι για το ονόρε!

sasa chatzipappa of pyrinas training center and aerial yoga thessaloniki

Μετά από μια ώρα μαθήματος, που δεν τα πήγα εντελώς τραγικά κι είχα γελάσει σίγουρα όσο και γυμναστεί, ήμουν το πιο ευτυχισμένο και περήφανο πτώμα του κόσμου.

Το βραδινό ούτε να το δω δεν ήθελα.

Ανυπομονούσα ήδη για την επόμενη μέρα!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος