Μια Διαφορετική Φωτογραφική Προσέγγιση.

Η Άλιξ Μαρτίνεζ είναι μια φωτογράφος που αγαπάει τη δουλειά της και προσπαθεί να διατηρεί αυτή την αγάπη ακέραιη, προσεγγίζοντάς την από διαφορετικές πλευρές. Μια από αυτές συμβαίνει να είναι ιδιαίτερα… υγρή και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-4

alix

alix-martinez_0059

al

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-3

Portraits-of-Kids-Submerged-Underwater-by-Alix-Martinez-7

ba

30e500ad4749ce7debb23bc8b8af66b7

one_eyeland_super_hero_by_alix_martinez_139180

images

i

alix1

las

Ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις ή δισταγμούς θα είχε η καθεμία μας προκειμένου να επιλέξει την Άλιξ και την πισίνα της για μια σειρά από πορτραίτα να τα πω;, αποτελεί κοινή παραδοχή πως τόσο η φωτογράφιση όσο και οι τελικές λήψεις θα μείνουν αξέχαστα σε όλους!

πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος