Ταξιδάκια!

Πότε λόγω των αργιών, πότε λόγω της καλοκαιρίας δε λέμε να σταθούμε για πολύ καιρό σε ένα σημείο, πράγμα που δε με ενοχλεί καθόλου.

Μαζεύουμε γρήγορα-γρήγορα τα πράγματά μας και τρέχουμε να προλάβουμε το πλοίο! Οι γονείς δηλαδή γιατί εγώ είμαι σχετικά χαλαρή από υποχρεώσεις.

fashion kids toddlers

Γενικά, όταν ταξιδεύω μου αρέσει να φοράω άνετα ρούχα.

Ένα κολάν είναι ιδανική επιλογή και η κλασσική μου μπλούζα με τα αστεράκια από το benetton έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο κομμάτι, όπως θα έλεγε κι η μαμά, η οποία επιμένει να μη μου ψωνίζει πολλά πράγματα, αλλά λίγα και καλά, όπως επίσης λέει.

daphne

Το κολάν και η μπλούζα μου δεν είναι καθόλου ακριβά έχω να σας πω. Το αντίθετο! Είναι πάμφηνα.

Δε μπορώ να πω το ίδιο για τα παπούτσια μου όμως. Είναι biomechanics  και είναι η ίδια μάρκα που οι γονείς μου εμπιστεύθηκαν για τα πρώτα μου βήματα. Το παπούτσι είναι όλο δερμάτινο, πολύ μαλακό, εύκαμπτο, ελαφρύ με ανατομικό σχεδιασμό που δίνει σωστή στήριξη στο πέλμα. Χώρια που είναι και το μόνο πράγμα που μας είπε η παιδίατρος να προσέξουμε: τα παπούτσια.

biomechanics shoes for toddlersΩραία τα είπαμε πάλι και πολύ χάρηκα που περάσατε.

Άντε να φτάνουμε κιόλας σιγά-σιγά όμως γιατί βαρέθηκα.

on the boat from samothrakiare we there yet

Ραντεβού την άλλη Τετάρτη με περισσότερη μόδα για μικρούς!

Καλό σας απόγευμα!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος