Αλεξανδρούπολη: Μια Κίνηση Αγάπης.

Δεν είμαι από την Αλεξανδρούπολη, η ιδέα ενός συλλόγου “κυριών και δεσποινίδων” με κάνει να χασκογελώ λες και πάω τρίτη δημοτικού, το Στέλιο Βραχιόλογλου δεν τον έχω ακουστά, αλλά το σημείο όπου μαθαίνω ότι τα έσοδα της παρακάτω εκδήλωσης δίνονται εξ ολοκλήρου προκειμένου να εξοπλιστεί το Κοινωνικό Φαρμακείο με φάρμακα για τα παιδιά, τοποθετεί το όλο πράγμα σε άλλη βάση.

Είναι και τα δύο ευρώ αστείο. Δεν το σκέφτεσαι.

Βλέπω και το μικρό μηλαράκι που εμφανίζεται από κάτω είναι για μένα σα σφραγίδα ποιότητας κι εγκυρότητας και κάπου εκεί κλείνει η υπόθεση.

 

10006496_735117079861217_478768030_n

Εύχομαι να βοηθήσουν την προσπάθεια όσο βρίσκονται κοντά. Αξίζει.

Στην Αλεξανδρούπολη, αυτή την Παρασκευή.

Ας σκεφτούμε μητρικά.

:)

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος