Η Καθαριότητα Είναι Μισή Αρχοντιά! (Βιντεο)

Η μέρα ηλιόλουστη, ο καιρός ανοιξιάτικος και η εμπλοκή με τα νερά αναπόφευκτη.

Αφού, λοιπόν, ποτίσαμε τον κήπο μας, βάλαμε νερό σε άλογο και σκυλιά, έπρεπε να βρούμε κι άλλες χρήσεις του υγρού στοιχείου. Την πλήρωσε η Κειτ, η κούκλα, που θέλοντας και μη υποτάχτηκε στη Δάφνη που περιχαρής τραγουδούσε “μπάνιο, μπάνιο”.

Έλιωσα με το ποδαράκι που προεξείχε και έπρεπε να μπει κι αυτό μέσα στον κουβά, με τη Δάφνη που προσπαθώντας να βάλει ολόκληρη την Κέιτ μέσα στηρίχτηκε στο νερό στιγμιαία και βούλιαξε και με τη σκέψη “αφού δε μπορώ να την πλύνω καλά στον κουβά, ας τη ρίξω κάτω κι ας την περιλούσω!”.

Γενικά, στο ξεκίνημα της άνοιξης, νιώθω μια απίστευτη βεβαιότητα ότι τα πιο αστεία σκηνικά… δεν έχουν έρθει ακόμη!

Καλό σας απόγευμα!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος