Όταν Η Μπάρμπι Ξεβάφεται.

Ο Eddi Aguirre, ένας σχεδιαστής απότ Μεξικό δημιούργησε ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει πως θα φαινόταν η Μπάρμπι αν δε φορούσε μεικ απ, προκειμένου να εικονογραφίσει ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για περιοδικό. Στο σκίτσο, ο  Aguirre αναπαράστησε τη Barbie χωρίς φακίδες, με σακούλες πάνω και κάτω από τα μάτια, φριζαρισμένα μαλλιά και σιδεράκια.

Mexican-graphic-artist-creates-a-Barbie-without-makeup

Ο σχεδιαστή ανέβασε τη δουλειά του στο online portfolio του με την εξής περιγραφή:

“Μια εικόνα που χρησιμοποιείται σε ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για ένα νέο περιοδικό δείχνει τη Μπάρμπι πριν και μετά το μακιγιάζ (κανείς δεν είναι τέλειος).”

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να προβληθεί η φυσική ομορφιά. Το 2010  τ0 περιοδικό Marie Claire είχε αφιέρωμα στην άβαφη Jessica Simpson και την τελευταία εβδομάδα, η Mariah Carey μπήκε στη λίστα με τις πολλές άλλες διασημότητες που ανεβάζουν στο Τουιτερ φωτογραφίες τους χωρίς μακιγιάζ.

Η φωτογραφία της φυσική Μπάρμπι θεωρήθηκε αναζωογονητική καθώς θυμίζει σε όλους ότι η συγκεκριμένη κούκλα δεν αποτελεί καθόλου ρεαλιστικό μοντέλο για τα νεαρά κορίτσια.

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος