Όταν Η Μπάρμπι Ξεβάφεται.

Ο Eddi Aguirre, ένας σχεδιαστής απότ Μεξικό δημιούργησε ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει πως θα φαινόταν η Μπάρμπι αν δε φορούσε μεικ απ, προκειμένου να εικονογραφίσει ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για περιοδικό. Στο σκίτσο, ο  Aguirre αναπαράστησε τη Barbie χωρίς φακίδες, με σακούλες πάνω και κάτω από τα μάτια, φριζαρισμένα μαλλιά και σιδεράκια.

Mexican-graphic-artist-creates-a-Barbie-without-makeup

Ο σχεδιαστή ανέβασε τη δουλειά του στο online portfolio του με την εξής περιγραφή:

“Μια εικόνα που χρησιμοποιείται σε ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για ένα νέο περιοδικό δείχνει τη Μπάρμπι πριν και μετά το μακιγιάζ (κανείς δεν είναι τέλειος).”

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να προβληθεί η φυσική ομορφιά. Το 2010  τ0 περιοδικό Marie Claire είχε αφιέρωμα στην άβαφη Jessica Simpson και την τελευταία εβδομάδα, η Mariah Carey μπήκε στη λίστα με τις πολλές άλλες διασημότητες που ανεβάζουν στο Τουιτερ φωτογραφίες τους χωρίς μακιγιάζ.

Η φωτογραφία της φυσική Μπάρμπι θεωρήθηκε αναζωογονητική καθώς θυμίζει σε όλους ότι η συγκεκριμένη κούκλα δεν αποτελεί καθόλου ρεαλιστικό μοντέλο για τα νεαρά κορίτσια.

πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος