Γάτες.

“Οι γάτες δεν είναι πλάσματα άξια εμπιστοσύνης και δε πά να λέτε εσείς ό,τι θέλετε”, λέει μια καθόλου αντικειμενική ιδιοκτήτρια δύο σκύλων. :)

Είναι άγρια ζώα, στην ουσία τους ανεξημέρωτα, αίωνια κυνηγοί, με ακονισμένα ένστικτα έτοιμα να σε τοποθετήσουν πολύ πιο χαμηλά στις προτεραιότητες τους.

Λίγο όμως που έχει ερωτεύσιμο γατί η Μασούρα κι εξοικειώνομαι, λίγο που όλα τα μικρά είναι γλυκά- να, είπα να κάνουμε κι ένα ποστ για εσάς τους απανταχού γατόφιλους!

Ορίστε λοιπόν μερικά από τα πιο απολαυστικά γατιά του ίντερνετ κι οι αγαπημένες του ασχολείες!

Γατόβεν

cat piano

Γατπηρ

cat hilariousΓατόστ 1- Γατόστ 2

Crazy-Cat-Breading-11     Crazy-Cat-Breading-17

Γατέτ-α-και

catsΓατάσκοπος

Crazy catκαι μια γλυκούλα για κλείσιμο.

cat unicorn cute sleeping:)

Ελπίζω να σας άρεσε λιγάκι γιατί το θέμα γάτα δεν είναι από τα συχνά…

;)

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος