Το Τέλειο Μεικ-απ. Συνολικά.

Οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών και μάλιστα μακιγιάζ τείνουν να μας δείχνουν πως να καλύπτουμε το όποιο πρόβλημα έχουμε και συνήθως βασίζουν την καμπάνια τους στο πόσο άριστα μπορεί να δομηθεί η ψευδαίσθηση της τελειότητας.

Η συγκεκριμένη εταιρία διαφέρει, τουλάχιστον κατά το ήμιση.

Απευθύνεται σε ανθρώπους των οποίων το δέρμα φέρει από ελαφράς έως βαρύτατης μορφής προβλήματα και δε σου λέει ότι θα κάνει το πρόβλημα αόρατο για να μοιάζεις τέλειος. Αντίθετα σχεδόν σε πείθει ότι είναι σύμμαχός σου στο να φαίνεσαι ο εαυτός σου. Έτσι όπως θα ήσουν αν δεν είχες το πρόβλημα. Επομένως, με τη βοήθειά του προιόντος της εταιρείας, που είναι στην ουσία κάτι σαν make-up, οι γύρω σου παύουν πλέον να επικεντρώνονται στην ακμή, την ουλή, ή την όποια δερματολογική κατάσταση έχεις και συνδιαλέγονται μαζί σου σε μια άλλη πιο ξεκούραστη βάση.

Εφυής διαφημιστική ιδέα στα χρόνια της επιστροφής σε ένα πιο φυσικό μοντέλο ή αληθινή φιλοσοφία, τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα παρακάτω βίντεο σίγουρα θα βοηθήσουν στο να διαμορφώσετε άποψη.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος