Η Ακαταλαβίστικη Αρχή

Ξεκινάς κάτι και φαίνεται από ανόητο εως ακατανόητο. Και συνεχίζεις, σίγουρη για σένα, μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζουν κι οι άλλοι να βλέπουν αυτό που είχες στο μυαλό σου από την αρχή.

Easter-bunny-drawing

Τέτοιες αλλαγές έρχονται για το mom fatale και για μένα τις επόμενες μέρες και τις περιμένω με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία.

Ίσως ο βασικός λόγος που αγαπώ την άνοιξη τόσο: είναι μια ανοιχτή υπόσχεση με φωτεινές ελπίδες ότι η αναμονή άξιζε, η υπομονή έπιασε τόπο, τα καλά διαχωρίστηκαν από τα σκάρτα κι ο στενός και δύσκολος δρόμος σταδιακά ανοίγει!

Καλό σας βράδυ με όνειρα γεμάτα ελπίδες!

Καλό σας βράδυ.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος