Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Όταν πριν σχεδόν δύο χρόνια ξεκίνησα το momfatale.gr ήμουν μόνη μου. Δεν είχα συνεργάτες, δεν είχα αναγνώστες, δεν είχα φειςμπουκ, δεν ήμουν σε ομάδες. Είχα, ωστόσο, πολλές ιδέες, καλές φίλες και αποφασιστικότητα.

Δύο χρόνια μετά, βρίσκομαι να γράφω ένα κομμάτι για όλους εσάς. Που έχετε διαβάσει έστω κι ένα πράγμα που έχω γράψει ή έχετε πατήσει έστω μια φορά το λαικ. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ.

Υπάρχουν τόσα σαιτ εκεί έξω που ασχολούνται με τα παιδιά, με τη γυναίκα ή με τον λίιγο πιο απαιτητικό αναγνώστη και τα όσα τον ενδιαφέρουν που το momfatale.gr ήταν απλώς ένα ακόμη. Σε εξωτερικά χαρακτηριστικά ίσως το χειρότερο! Τελείως μαύρο, τελείως αντιλειτουργικό. Ένα αστείο στο edit που ήρθε κι έγινε template και λεφτά που μήηηηνες τώρα δε μαζεύονται για να το αλλάξω.

Είστε εσείς από τη μια μεριά, μα  είναι κι εκείνες.

Οι αγαπημένες μου. Οι άνθρωποι που, όταν τους είπα τι θέλω να κάνω με το momfatale.gr, χαμογέλασαν κι είπαν: Θα είμαι κι εγώ εκεί. Πάμε να το κάνουμε μαζί!

Κι έβαλαν το χρόνο τους- κι ας έχουν ελάχιστο- τις γνώσεις, τα ταλέντα τους σε γράμματα και εικόνες και σας παρουσιάζουν τόσο καιρό αυτό που η καθεμία κάνει χαμογελώντας με ευχαρίστηση.

Εσείς κι εκείνες κι εγώ που αλλάζουμε σπίτι. Γιατί, να, κάπως έγινε και την ώρα που έπεφτε το αστέρι, ανέβαινε η ευχή και μπορούμε πλέον να μετακομίσουμε σε ένα περιβάλλον πιο λειτουργικό για όλους μας.

Λίγο πριν το momfatale.gr αλλάξει και πάψει για πάντα να θυμίζει τον παλιό του εαυτό,

Θέλω να σας ευχαριστησω ΌΛΕΣ- και την κάθεμιά ξεχωριστά που ήσασταν εδώ στα πρώτα βήματα, στις πτώσεις, στα δύσκολα και στα άβολα και θα νιώσω ευλογημένη να σας έχω μαζί μου και στο επόμενο- εντελώς πιο μουράτο- βήμα!

Σας αγαπώ πολύ!

:)

Ειλικρινά,

Όλια.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

4 Σχόλια

 • ΜΑΡΙΑ Τ.
  Απάντηση Απριλίου 17, 2014

  ΜΑΡΙΑ Τ.

  Καλό νέο ξεκίνημα!

 • Olia
  Απάντηση Απριλίου 18, 2014

  Olia

  Ευχαριστούμε πολύ! Είναι συναρπαστικό το νέο σπίτι!

 • ΜΑΡΙΑ Τ.
  Απάντηση Απριλίου 18, 2014

  ΜΑΡΙΑ Τ.

  Μοιάζει πολύ …τι να πω, εντυπωσιακό! Τουλάχιστον!

  • Olia
   Απάντηση Απριλίου 21, 2014

   Olia

   όχι περισσότερο από το περιεχόμενό μας θα θέλαμε να πιστεύουμε!
   :)

Απάντηση