Κάντε λιγάκι (ακόμη) υπομονή!

Γράφω, σβήνω ώρες τώρα. Όχι μόνο στο χαρτί- αλλά στο μυαλό μου. Προσπαθώ να σας καλωσορίσω στο νέο μαμ φατάλ και δε μπορώ. Κι όμως. Δεν ξέρω από μπλοκαρίσματα όταν κάθομαι να γράψω. Δώσε μου ένα λευκό χαρτί και ένα μολύβι κι άσε με. Θα σου πω σίγουρα μια καλή ιστορία. Ίσως και πολύ καλή. Οπότε; Τι γίνεται τώρα κι έχω παγώσει έτσι;

Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο γιατί δε βλέπω τη μύτη μου.

Το σοκ του να πραγματοποιείς ένα όνειρο είναι μεγάλο και επειδή δε γίνεται ούτε μονομιάς ούτε χωρίς κόπο, χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Σε αυτή τη φάση ακριβώς με βρίσκετε.

dear-web-designer1olia panagiotopoulou

dear-web-designer1dear-web-designer1

Εκεί που πετιέμαι να πάρω ένα κραγιόν, να πατάω τρία w τελεία momfatale τελεία gr και να προσπαθώ να δω που πήγαν οι ρίγες, το ανθρωπάκι, το δυσλειτουργικό στήσιμο και ο άβολος σχεδιασμός! Και ξανά, και ξανά και ξανά. Παγωτό η φάτσα κι ερωτηματικό αγελάδας.  Κι ενώ πάω να νοσταλγήσω, σκέφτομαι πως όσο υπέροχο είναι ένας μεγάλος να διατηρεί την παιδικότητά του, τόσο φρικτό θα ήταν ένα μικρό να μη μεγαλώσει.

olia kai mama 004

Έτσι, εν μέσω διακοπών κι αλλαγής ρυθμού, ζω το γεγονός ότι το μαμ φατάλ, μια ιδέα στην αρχή, μεγαλώνει. Κι όσο κι αν με πονάει να το βλέπω να χάνει την αρχική του εμφάνιση και αθωότητα, έχω διδαχτεί από το παιδί μου να στέκομαι στην άκρη και να απολαμβάνω την ευτυχία του να το βλέπω να κάνει τα πρώτα του βήματα σε ένα νέο επίπεδο.

olia kai mama 005

Δεν είναι λίγο πράγμα να πραγματοποιείς ένα όνειρο και δε συμβαίνει κάθε μέρα- δώστε μου λίγο χρόνο και μερικές ώρες δουλειάς να αφομοιώσω τις αλλαγές και να ξανανιώσω ένα με το περιβάλλον και θα σας καλωσορίσω όπως σας αξίζει!

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, αγάπη και οικογένεια.

Θα τα πούμε σύντομα!

Σας ευχαριστώ που περάσατε!

Καλό σας βράδυ!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος