Ανάσταση της Θεάς μέσα μας !

Σε όλες τις φετινές εαρινές γιορτές του Πάσχα κλείνω τα μάτια μου και την καλώ.

Οραματίζομαι μια γυναίκα που πατάει στα πόδια της βαθιά γειωμένη, που γνωρίζει πως λειτουργεί το σώμα της και οι βιορυθμοί της, που αναπτύσσει μια νέα σχέση σεβασμού με την Γαία, που φροντίζει τον εαυτό της, που συνειδητοποιεί και πραγματώνει την αδιαπραγμάτευτη αξία της, που διεκδικεί τα δικαιώματα της στην υγεία, στην εργασία και στην απόλαυση. Ονειρεύομαι μια γυναίκα που αγαπάει και τολμάει να δείξει  τον εαυτό της και τη δύναμη της καρδιάς της, την ομορφιά και τις ποιότητες της.

Εύχομαι να αναστηθεί η θεά μέσα μας για να έχουμε κάπου να απευθυνθούμε στις προσευχές μας για όλα αυτά τα λεπτά θέματα που αφορούν την θηλυκή μας Φύση. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι, όλων των φύλων, των θρησκειών, των πολιτευμάτων, των χρωμάτων, των οικονομικών καστών να συνειδητοποιήσουν πως είμαστε όλοι Ένα, μια ενότητα! Ζούμε ως φιλοξενούμενοι πάνω στην Γαία και ο τρόπος που της φερόμαστε καθρεφτίζει την εσωτερική ανισορροπία μας. Μακάρι να ξυπνήσουμε και να αναζητήσουμε νέα έμπνευση και νέες πνευματικές αρχές επιστρέφοντας στις ρίζες μας! Ο χρόνος είναι τώρα και ο χώρος είναι εδώ!

Mother Goddess Earth

Είθε!!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Mary Pitiakoudi

Η Μαίρη ζει στη Σαμοθράκη.Έχει σπουδάσει Ολιστικό μασάζ και εργάζεται προσφέροντας το σε όποιον επιθυμεί να φροντίσει το σώμα και την ψυχή του.Αγαπά τη γιόγκα με πάθος. Μελετά,παρατηρεί και αναζητά νέους τρόπους έκφρασης της θηλυκότητας με βάση τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ισότητα .Χαίρεται να παίζει και να επικοινωνεί με τα παιδιά,να βρίσκεται στη φύση και να περνάει χρόνο με τις φίλες και τους φίλους της!Της αρέσει να γράφει!

Σχολίασε πρώτος