Καληνύχτα Τετάρτη

Πέντε πανιά δεμένα μεταξύ τους, ένα σκοινί από άκρο σε άκρο και μερικά κεριά.

hippy adobe diy tent colorful

Τι υπέροχο που μοιάζει στη φωτογραφία και πόσο άβολο σαν αγγούρι είναι στην πραγματικότητα.

Τα κουνούπια θα σε σκίσουν, το χώμα είναι σκληρό, ο αέρας θα ρίξει τα πανιά και τα κεριά μέσα στη σκηνή είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για να ανάψει φωτιά.

Ας μην παρασυρόμαστε από τα μάτια μας που ξεγελιούνται στο να λαχταράμε πράγματα που θαρρούμε πως δεν έχουμε ενώ στην ουσία θα μας ήταν παντελώς άχρηστα ή άβολα κι ας μην κάνουμε θεό μας την ομορφιά, ξεχνώντας παντελώς τη γνώση.

(Να φταίει το κατσίκι, τα τζιγέρια, οι διακοπές, ή μήπως η φαρυγγίτιδα και το κοκτέιλ 4 διαφορετικών φαρμάκων; Φιλοσοφώ πάντως, φιλοσοφώ)

:)

Καλό σας βράδυ!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος