Γεννήθηκαν χέρι-χέρι!

Το πολυτιμότερο δώρο δέχτηκε μια μητέρα στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών όταν οι γιατροί αποσύνδεσαν τον αναπνευστήρα από τις δίδυμες κόρες της Jillian και Jenna κι επέτρεψαν στη μητέρα και τον πατέρα να τις αγγίξουν ανήμερα της γιορτής της μητέρας!

Screen-Shot-2014-05-11-at-2.37.23-PM

Τα ομοζυγωτικά δίδυμα κοριτσάκι μοιράστηκαν όχι μόνο τον ίδιο αμνιακό σάκο αλλά και τον πλακούντα. Τέτοιες κυήσεις αποκαλούνται μονοαμνιωτικές και οι γιατροί λένεν ότι προκύπτει μία σε κάθε 10,000 εγκυμοσύνες.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν την Παρασκευή και το συγκλονιστικό ήταν ότι κρατιόταν από το χέρι όταν οι γιατροί τα σήκωσαν για να τα δέιξουν στους γονείς.

μονοαμνιωτική εγκυμοσύνη

Η μητέρα περιέγραψε την εμπειρία ως το πιο δυνατό δώρο για τη μέρα της μητέρας και εμείς συμφωνούμε απόλυτα!

Το βίντεο είναι στα αγγλικά, οι εικόνες είναι πριν και μετά τη γέννηση, αλλά τίποτα από  όλα αυτά δεν επισκιάζουν ότι τα θαύματα είναι υπαρκτά!

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος