The Mom Fatale Team: Καλλιόπη Πασιά

Ε δεν είμαστε καλά! Αυτό είπα, εννοώντας ακριβώς το αντίθετο, και χαμογέλασα μόλις άνοιξα τα μάτια μου σήμερα και λίγο μετά και τον υπολογιστή μου να δω τι κάνει το momfatale κι αν ξημέρωσε καλά.

Ο λόγος λέγεται Καλλιόπη Πασιά κι αν μου δώσετε δύο-τρεις παραγράφους χρόνο θα σας τα εξηγήσω όλα.

kalliopi pasia

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την κοινωνία μας και την (αθάνατη;) ελληνική οικογένεια, τα περισσότερα μειλ που λαμβάνω από αναγνώστριες καταθέτουν δύσκολες εμπειρίες γάμου και ζητούν συμβουλές που άπτονται του νομικού χώρου. «Χρειαζόμαστε μια δικηγόρο στην ομάδα», σκέφτηκα και κατευθείαν  το μυαλό μου πήγε στην Καλλιόπη,

ένα πλάσμα φιλόμουσο, αεικίνητο, αγαπημένο και γνωστό μου από χρόνια: από τους ανθρώπους εκείνους που γνωρίζεις για μια στιγμή και μετά χάνεσαι, μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή να ξαναβρεθείς.

Σπουδάσαμε φωτογραφία μαζί  και περάσαμε κάμποσες ώρες πλάι-πλάι στο σκοτεινό θάλαμο παλεύοντας με το σκοτάδι και το φιλμ. Εκεί εκτίμησα το χιούμορ, το γέλιο της και λίγο μετά διαπίστωσα και την αρτιότητα της αισθητικής της. Τι καλύτερη επιλογή;

Φαντάζεστε πόσο χαρούμενη ένιωσα όταν το συζήτησα μαζί της και τη βρήκα θετική!

Τέλεια! Θα είχαμε μια στήλη νομικού ενδιαφέροντος μια φορά το μήνα.

«Λείπει μια στήλη για βιβλία, Όλια. Θα σε ενδιέφερε;», άκουσα σχεδόν μαγική τη φωνή της να μου επισημαίνει λίγο αργότερα και ξαφνικά όλα απέκτησαν άλλη διάσταση! Ο ήχος 1000 χρυσών νομισμάτων που έπεφταν κουδουνίζοντας από τον ουρανό ήχησε υπέροχος στα αυτιά μου!

Θα ήταν υπέροχη μια στήλη για το βιβλίο και μου είχε λείψει αδιανόητα μετά την Ισμήνη! Ξεκίνησα να φαντάζομαι τη στήλη κι αντανακλαστικά άνοιξα και το μέιλ μου. Η φαντασία έβαλε τελεία- το πρώτο άρθρο της Καλλιόπης ήταν εκεί κι ήταν … υπερπαραγωγή! Δεν είχε μόνο ένα κείμενο για το βιβλίο, ούτε απλώς το εξώφυλλο αλλά και μουσική συνοδευτική πρόταση! Ένιωσα πως ξέρω το συναίσθημα του να κερδίζεις το τζακ ποτ και κοιμήθηκα πιο ήσυχη από ποτέ, κάτι που μας φέρνει στο σημερινό πρωί, οπότε και άνοιξα το momfatale και τι να δω;!

Το άρθρο της Καλλιόπης δημοσιευμένο! Η πρώτη συνεργάτιδα που ανεβάζει άρθρο πριν προλάβω εγώ να σας την παρουσιάσω!

Αγαπώ αυτή τη σπιρτάδα, ζω για το εδώ και το τώρα, λατρεύω τα γρήγορα αντανακλαστικά, τις αποφάσεις που παίρνεις και μπορείς να στηρίξεις αλλά πιο πολύ από όλα αγαπώ το πάθος των ανθρώπων που γράφουν για εσάς, για εμένα αλλά πιο πολύ για εκείνες τις ίδιες- γιατί η έκφραση είναι η ανάσα τους κι αυτό το έχουμε όλες μας κοινό!

Παρακαλώ, κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε την εξαιρετική Καλλιόπη Πασιά!

Καλή μας αρχή!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος