Ο Μπαμπάς της Χρονιάς

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η γιορτή της μητέρας, κάτι που έσκασε στη ζήλεια κάμποσους μπαμπάδες. :P Για να βοηθήσουμε την ψυχολογία να επανέλθει σε λειτουργικά δεδομένα, σας παρουσιάζουμε τον καλύτερο μπαμπά της χρονιάς!

Η αλήθεια είναι οτι ο τίτλος δεν του ανήκει, αλλά ειναι βέβαιο ότι είναι από τα φαβορί! Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λαφεριέρ, γραφίστα, ο οποίος σχεδόν κάθε μέρα σκιτσάρει κάτι στο σακουλάκι με το κολατσιό του παιδιού του από το 2008!

Ευτυχώς για όλους, το φωτογραφίζει πριν το δώσει στον τελικό αποδέκτη και να μια μικρή γεύση!

david one

dio

tria

Απολαυστικό!

πηγή

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος