Φτιάχνοντας μια Παιδική χαρά με … Τσιγκελάκι!

Όταν στα μέσα του 1990 η Γιαπωνέζα καλλιτέχνις Τοσίκο Χοριούτσι Μακ Άνταμ παρουσίαζε μια μεγάλη εγκατάσταση φτιαγμένη με τσιγκελάκι σε μια γκαλλερί, όταν δύο παιδάκια την πλησίασαν και τη ρώτησαν αν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν σε εκείνο που στα μάτια τους έμοιαζε με υπερμεγέθη αιώρα. Διστακτικά συμφώνησε και για τα επόμενα λεπτά είδε με προσοχή τα παιδιά που έπαιζαν μέσα στο πλεκτό της δημιούργημα. Μια ιδέα γεννήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Τρία χρόνια αργότερα η πρώτη παιδική χαρά φτιαγμένη από τσιγκελάκι, σε συνεργασία με την εταιρεία TIS &συνεργάτες ήταν γεγονός.

Έκτοτε έχει δημιουργήσει διάφορες τέτοιου είδους παιδικές χαρές στην Ιαπωνία, φωτογραφίες από τις οποίες θα δείτε παρακάτω!

play-1-640x432

play-2-640x480

play-3-640x421

play-4-640x433

play-5-640x432

play-6-640x426πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος