Κι οι μπαμπάδες έχουν ψυχή!

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο προνόμια της γυναικείας φύσης το να μπορείς να νιώθεις το παιδί σου όταν εκείνο βρίσκεται ακόμη στην κοιλιά σου. Οι κλωτσιές, οι αγκωνιές, ο λόξιγκας, το στριφογύρισμα: η αρχή μιας νέας ζωής κι οι πρώτες της εκδηλώσεις.

Η γυναίκα ζει κάθε στιγμή το μεγαλείο. Ο άντρας κάθεται στην καλύτερη περίπτωση υπομονετικά με το χέρι στην κοιλιά και περιμένει να νιώσει. Είναι τόσο κυριολεκτικά στην απ’ έξω που σε κάνουν να κοιτάς τα τόσα χρόνια περιόδου με συμπάθεια.

Η συσκευή που έχει φτιάξει η huggies καταγράφει τις κινήσεις του μωρού σε αυτή τη ζώνη που παρουσιάζεται στο βίντεο, τις οποίες στη συνέχεια αναπαράγει δίνοντας στο μπαμπά την αίσθηση ότι το μωρό κινείται στη δική του κοιλιά.

Η τεχνολογία κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να πει κανείς ότι αυτό είναι το κοντινότερο που οι άντρες θα φτάσουν ποτέ στο να αισθανθούν το αγέννητο μωρό τους- σίγουρα πάντως τόσο κοντά δεν είχαμε φτάσει ποτέ.

Θα ήθελα να αποφύγω τον επίλογο που λέει ότι δεν ξέρω κατά πόσο μια τέτοια συσκευή είναι απαραίτητη, καθώς η ταύτιση δεν είναι ο μόνος δρόμος στη συναίσθηση, αλλά όπως βλέπετε δεν τα κατάφερα. Παραμένω πιστή στο ρομαντισμό της φυσικότητας των αισθήσεων και των ρόλων. Χαίρομαι όμως που οι επιλογές είναι περισσότερες κι ο καθένας μπορεί να επιλέξει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και το συζητάμε!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος