Μπορείς!

Είναι Δευτέρα, η αρχή μιας καινούριας εβδομάδας, με όλες τις ελπίδες -και τις δίαιτες -έτοιμες να αρχίσουν μηδενίζοντας ήττες ήδη παρελθοντικές.

Σχεδόν όλα γίνονται κι αρκετά από αυτά είναι στο χέρι μας.

crocs you can do it swing toddler play

Αρκεί να καταφέρει το μυαλό να συνειδητοποιήσει ότι η προσπάθεια οφείλει να είναι ανάλογη με το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Ωραία.

Είπα κι εγώ τους χρησμούς μου Δευτεριάτικα, τώρα μπορώ να σας καλημερίσω- καλησπερίσω και να πάω να ακούσω λίγη μουσικούλα σαν άνθρωπος!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος