Ξαστεριές, καυτεριές, αιώρες και δροσερές χορευτικές νύχτες

Τελευταίες ημέρες του Ιούλη, ένας μήνας που με προίκισε με νέες πληροφορίες, ανθρώπους, γνώσεις, μαθήματα, αναθεωρήσεις, τρυφερότητες και επαναπροσδιορισμούς!

Ο Αύγουστος πλησιάζει  και μπορώ να οσφρηστώ τα αρώματα του, να διακρίνω το φως του και να ακούσω τις χαρούμενες φωνές των επισκεπτών στο νησί, των φίλων που έρχονται να μοιραστούν τις ομορφιές του καλοκαιριού στη Σαμοθράκη και να καλλιεργήσουμε παρέα τη γόνιμη γη της φιλίας μας. Είναι ένα μήνας απόλυτα εξωστρεφής και ενεργητικός.

Κι έτσι η καυτή εποχή του τουρισμού γίνεται όλο και πιο φλογερή για εμάς τους κατοικώντες σε μοιραίες νήσους όπως η Σαμοθράκη. Κι εγώ λοιπόν για τον επόμενο μήνα θα συνεχίσω να σας στέλνω νοερά κάθε Δευτέρα τις ευχές, τις σκέψεις και το ενδιαφέρον μου αλλά θα είναι σιωπηλή η στήλη τούτη.

Εύχομαι να περάσουμε ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού, να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε τη φιλία, τη θάλασσα, τα δώρα της φύσης και να φροντίσουμε τους πολύτιμους εαυτούς μας δίνοντας μας ανάσες πάνω σε αιώρες δίπλα στο κύμα!

Για όσους εργάζονται πυρετωδώς το καλοκαίρι για να στηρίξουν τη χαλάρωση και την φροντίδα των άλλων εύχομαι δύναμη, κουράγιο και καλή χαλάρωση το φθινόπωρο!

Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και μακριά..

βγάζω λοιπόν το καρτελάκι “επιστρέφω τον Σεπτέμβρη” και σας φιλώ γλυκά μέχρι να ξανασυναντηθούμε!!!!

εύχομαι επίσης να βρείτε ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσετε την ευκαιρία να χορέψετε και να ξεδώσετε! Ο χορός είναι ένα θαύμα!!Σας χαρίζω λοιπόν το παραπάνω τραγούδι με αγάπη και χαρά.

Καλή καλοκαιρινή συνέχεια

see u soon

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Mary Pitiakoudi

Η Μαίρη ζει στη Σαμοθράκη.Έχει σπουδάσει Ολιστικό μασάζ και εργάζεται προσφέροντας το σε όποιον επιθυμεί να φροντίσει το σώμα και την ψυχή του.Αγαπά τη γιόγκα με πάθος. Μελετά,παρατηρεί και αναζητά νέους τρόπους έκφρασης της θηλυκότητας με βάση τον σεβασμό, την αξιοπρέπεια και την ισότητα .Χαίρεται να παίζει και να επικοινωνεί με τα παιδιά,να βρίσκεται στη φύση και να περνάει χρόνο με τις φίλες και τους φίλους της!Της αρέσει να γράφει!

Σχολίασε πρώτος