Το Πιο Ομορφο Κορίτσι του Κόσμου.

Ποστάρει φωτογραφία της και σε περίπου ένα λεπτό έχει 1000 likes, ενώ την “ακολουθούν” πάνω από 2,000,000 άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πια διαδικασία την έχει αναδείξει ως, ενδεχομένως, το πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου, πάντως η 9χρονη Κριστίνα Πιμένοβα από τη Ρωσσία, σίγουρα δε χάνει το καιρό της διαβάζοντας τα σχόλια και τις φήμες που την αφορούν.

beautiful-cute-gif-kristina-pimenova-Favim.com-693630

Με μάνατζερ τη μητέρα της, η Κριστίνα είναι ήδη πασίγνωστη στο χώρο του παιδικού μόντελινγκ, ο οποίος είναι εξίσου ανταγωνιστικός με τον ενήλικο στίβο.

Kristina-kristina-pimenova-19978133-720-540

Με τις συνεργασίες της με κορυφαίους σχεδιαστές και brands, με ναυαρχίδα την επωνυμία Armani, η Κριστίνα, δια μέσου της μαμάς της, υποθηκεύει κάμποση από την παιδική της ηλικία σε κάτι που μοιάζει εξασφαλιστικό για το μέλλον.

pim

Πράγματι, πρόκειται για ένα αναμφίβολα όμορφο κορίτσι, σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά πληρώνεται τόσο καλά που μπορεί να σε εξασφαλίσει. Οικονομικά.

img-thing

Η επιλογή των γονέων για εργαζόμενη παιδική ηλικία μπορεί να γίνει κατανοητή, ειδικά σε ένα πλαίσιο όπου τα χρήματα και τα μέσα δεν περισσεύουν- με πoιο πιθανό τίμημα όμως; Με τι κινδύνους για την παιδική ψυχή και για τη βεβιασμένη ενηλικιότητα;

πιμενοβα κριστίνα

Κανείς, που δε γνωρίζει το συγκεκριμένο παιδί, δε θα μπορούσε να κρίνει με σιγουριά. Μπορεί όμως ίσως να χαμογελάσει ανακουφισμένος που το παιδί του είναι τόσο φυσιολογικό ώστε η οποιαδήποτε “εκμετάλλευσή” του να καθίσταται αδύνατη κι η εργασία να εκτοπίζεται τουλάχιστον μια δεκαετία αργότερα: εκεί που το πετσί έχει σκληρύνει κι ο άνθρωπος ξεκινά να αντέχει χωρίς να σημαδεύεται.

Κι ας μην είναι τέτοιο “κουκλάκι ζωγραφιστό” για όλους- αρκεί που θα είναι πάντα τα πιο όμορφα στα μάτια μας, πράγμα σίγουρο με την μαμαδο-κουκουβαγιοσύνη που κουβαλάμε!

pimenova1

πηγή φωτογραφιών

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος