Ο Μικρός Πρίγκηπας γίνεται Μεγάλου Μήκους Ταινία Κινουμένων Σχεδίων!

Τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σου αυτές τις μέρες τα μαθαίνεις ακουμπώντας και σέρνοντας την οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου, που μόλις έχει κάνει ένα ΤΙΙΝΝΝΓΚ επικότερο από άλλες φορές:

έτσι κι εγώ κοίταξα με περιέργεια να δω, τι σύνδεσμος είναι αυτός που ξετρύπωσε η Καλλιόπη Πασιά και μου στέλνει ως δωράκι για το momfatale και ΤΙ ΝΑ ΔΩ!

Ο Μικρός Πρίγκηπας Μεγάλου Μήκους και μάλιστα animation!!!

Μερικές ειδήσεις όμως, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αφομοιωθούν από τον εγκέφαλό μου- περισσότερο από ένα τινγκ ή ένα κλικ ή ένα σλάιντ.

Ο Μικρός Πρίγκιπας (ανατριχιάζω με το γιώτα της νέας ορθογραφίας, να ξέρετε), το βιβλίο του «αριστοκράτη, συγγραφέα, ποιητή και πρωτοπόρου αεροπλόου», όπως γράφει και η Wikipedia, Αντουάν ντε Σαιντ -Εξυπερύ που πρωτοεκδόθηκε το 1943 στα γαλλικά, κι έκτοτε μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες και διαλέκτους, με πωλήσεις δύο εκατομμυρίων αντιτύπων το χρόνο, είναι από τα πιο αγαπημένα βιβλία του πλανήτη.

Με αυτή τη λογική, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι … άργησε τόσο να γίνει ταινία- και τι ταινία!

Πώς θα μεταφερθεί ο μύθος;

Θα διατηρηθεί ο ρομαντισμός, η ελπίδα, η ευαισθησία, το ιδιαίτερο χρώμα του βιβλίου;

Ας μην έχουμε αυταπάτες: αυτό σπάνια συμβαίνει- ωστόσο, και θα μου επιτρέψετε μια μικρή δόση προκατάληψης σε αυτό το σημείο- το γεγονός ότι η παραγωγή είναι ευρωπαϊκή και μάλιστα γαλλική με γεμίζει ελπίδες.

Όπως και οι εικόνες από το παρακάτω τρέιλερ!

Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν, στη μεγάλη οθόνη στις 7 Οκτωβρίου 2015!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος