Ενοικιάσεις Κατοικιών- Θεσσαλονίκη

Είναι γεγονός πως η Δευτέρα τείνει να μην είναι η αγαπημένη μέρα κανενός.  Ίσως και γι’ αυτό να τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για εκείνη. Ήρθε και η εκπομπή στον amagi , κάθε Δευτέρα 10-12 το πρωί, να την κάνει ακόμη πιο ζωντανή, δημιουργική και όμορφη- οπότε παράπονο δεν έχω.

Ωστόσο, σας καταλαβαίνω αν δε νιώθετε κι εσείς έτσι και χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για να ευθυμήσετε, βρε αδερφέ!

Η Θεσσαλονίκη, αν όχι η Ελλάδα, αποτελεί φοβερό αντικαταθλιπτικό, ειδικά αν ψάχνεις για σπίτι. Όχι- δεν ψάχνω ακόμη, βρήκα και τακτοποιήθηκα. Έλα μου, όμως, που το μάτι μου πέφτει ακόμη σε αναρτημένες αγγελίες κι ενίοτε, τα πόδια μου μαγνητίζονται και πλησιάζω να διαβάσω τι πωλείται/ενοικιάζεται.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, στην οποία ούτε φωτογραφικά κατάφερα να αντισταθώ, βρέθηκα να γελάω δυνατά στη μέση του δρόμου.

Ε, μα… στ’αλήθεια, πια!

Έχουμε διαβάσει μπούρδες και μπούρδες σε αγγελίες, έχουμε καταπιεί προλόγους με την κουτάλα, αλλά αυτό…

ενοικιάζεται… αναμφισβήτητα ήταν από τα καλύτερα που έχουν περάσει.

Υπόγειο και φωτεινό.

Βοήθειά μας.

Καλημέρα- όλη μέρα!

<3

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος