Μικρό σπίτι, αναγκαία αποθήκευση

Το σπίτι στο οποίο ζω τώρα είναι σχετικά μεγάλο και δεν πάσχει από χώρους αποθήκευσης. Μέχρι πρότινος όμως αν το σπίτι δεν ήταν μια υπερεκτιμημένη τρύπα θα ήταν στην καλύτερη ένα πολύ όμορφο σπιτάκι χωρίς αποθήκη εννοείται και με μας να κουβαλάμε την προίκα χρόνων από μέρος σε μέρος. Είμαι κι από εκείνα τα άτομα που δεν πετάνε εύκολα πράγματα οπότε …πρόβλημα. Το να είσαι λοιπόν οργανωτικός σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι αρκετό. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και φυσικά όταν δεν έχεις να διαθέσεις χρήματα σε λύσεις που σου προσφέρουν τα διάφορα καταστήματα πρέπει να στύψεις κεφάλι, ή απλά να έχεις Ίντερνετ. Σας παραθέτω λοιπόν λύσεις που σκέφτηκαν κάτι δημιουργικά τυπάκια, τις βρήκα, κάποιες τις εφάρμοσα και από εδώ και μπρος θα μπορείτε να τις έχετε διαθέσιμες πάντα στο αρχείο του momfatale.gr ή στους σελιδοδείκτες σας.

 

1. Δεν πρόκειται να χάσουμε χρόνο ψάχνοντας τα καπάκια από δοχεία. Μια μακράν ικανοποιητικότερη χρήση της θήκης cd, είναι η τροποθέτησή της σε συρτάρι/ντουλάπι.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-cd - Αντίγραφο

 

2. Ποιος είπε ότι η πιατοθήκη είναι μόνο για πιάτα. Επιτέλους ας εκμεταλλευτούμε και το χώρο καθ’ ύψος και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε όσα σκεύη είναι πιο πάνω.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-bakeware - Αντίγραφο

 

3. Λύση δεύτερη για καπάκια κάθε είδους, υφασμάτινη θήκη. Αν πιάνουν τα χέρια μας την φτιάχνουμε και μόνοι μας, εναλλακτικά από τις έτοιμες θήκες για παπούτσια πχ, ξηλώνομε τα ενδιαμεσα διαχωριστικά κι έχουμε μια μεγάλη ενιαία θήκη.
4.-DIY-Tupperware-Lid-Holder-50-Brilliant-Storage-Ideas - Αντίγραφο

 

4. Τα αυτοκόλλητα κρεμαστράκια βοηθούν άπειρα για στήριξη ρολών όπως μεμβράνη, αλουμινόχαρτο, λαδόκολλα! Ευφυέστατο!
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-foil-plastic

 

5. Η βάση για το χαρτι κουζίνας μπορεί να φιλοξενήσει και άλλου είδους ρολλά, σελοτέηπ, ή και κουπ-πατ. Ο ορισμός της εύκολης πρόσβασης!
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-paper-towel

 

6. Οποιοδήποτε πόμολο μπορεί να μετατραπεί σε βάση ή κρεμάστρα.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-door-handles

 

7. Οργάνωση γραφείου ή παιδικής γραφικής ύλης. Βάση μπουκαλιών, ποτήρια, έτοιμοι.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-wine

 

8. Σαπουνοθήκη= ο καλύτερος τρόπος φύλαξης για μικροπράματα.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-soap

 

9. Μαντίλια, φουλάρια, καπέλα, εσάρπες συμμαζεμένα και εύκολα προσβάσιμα με μια κρεμάστρα και κρίκους από κουρτίνα μπάνιου. You’re welcome.
50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-closet - Αντίγραφο           50-Genius-Storage-Ideas-all-very-cheap-and-easy-Great-for-organizing-and-small-houses-closet-2 - Αντίγραφο

 

 

Και πού να βγουν και τα καλοκαιρινά….!

Καλή και οργανωτική εβδομάδα,
Γεωργία

 

πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Georgia Dagli

Η Γεωργία ζει κοντά στην Ορεστιάδα. Αγγίζει τα όρια του nerd και εξακολουθεί να ασχολείται με ένα σωρό πράματα εκτός από αυτά που πρέπει. Της αρέσουν οι κατασκευές και έχει αδυναμία στον άντρα της και το Ζήκο, το πεντάχρονο ημιλαμπραντόρ.

Σχολίασε πρώτος