Πως Να Κάνετε ενα Νεογνό να Σταματήσει το Κλάμα

Ο γιατρός Χάμιλτον λέει ότι η λαβή αυτή που δείχνει σταματά ακαριαία το κλάμα του μωρού κι είναι κατάλληλη για τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής, καθώς μετά το μωράκι παίρνει βάρος και το όλο πράγμα γίνεται πιο επικίνδυνο. Συγκρίνοντάς το με τα δικά μου βιώματα, ο θηλασμός έχει καλύτερα αποτελέσματα μιας και φροντίζει συνολικά το μωρό. Βλέποντας το βίντεο, δε μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάθεται και να βλέπει το 40 ημερών μωρό μου να κλαίει μετά από εμβόλιο και να περιμένω από την παιδίατρο να το ηρεμήσει!

Κάθε πολιτισμένη προσπάθεια ανταλλαγής όμως οφείλει να ξεκινά με το σεβασμό. Έτσι λοιπόν σέβομαι και καταλαβαίνω πως ο θηλασμός δεν αποτελεί επιλογή για κάθε γυναίκα, άρα το να ησυχάσει το μωρό γίνεται πιο σύνθετο.

Για δείτε και το συζητάμε:

 

υγ. ευχαριστώ το φίλο μου Λάζαρο, που προς επιβεβαίωση όσων έλεγα χτες δεν είναι γονιός που μου έστειλε το λινκ :)

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος