Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για Παιδιά Στη Θεσσαλονίκη: Hyatt

Σήμερα, στο Hyatt Regency Thessaloniki, οι μικροί Θεσσαλονίκείς ξεκινούν το μαγικό τους ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων, ενός δρώμενου που διοργανώνουν Οι Φίλοι Της Μέριμνας κι απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών.

Προ ολίγου, ωστόσο, η σελίδα του σωματείου στο φβ, ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση:

‘Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η πόλη μας είχε τόσους πολλούς ονειροπόλους μικρούς ταξιδευτές, που ήταν έτοιμοι με ένα κάλεσμα των Φίλων Μέριμνας Θεσσαλονίκης να σπεύσουν κοντά μας για να συνταξιδεύσουμε στο πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι!

Η ενθουσιώδης συμμετοχή σας μας εκπλήσσει, μας συγκινεί και μας παρακινεί να οργανώσουμε την ομορφότερη γιορτή της πόλης!

Όμως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δυστυχώς οι θέσεις για αυτό το ταξίδι έχουν εξαντληθεί όλες.

Για τον λόγο αυτό και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην μπείτε στον κόπο να έρθετε στο Hyatt, εφόσον δεν έχετε προμηθευτεί προσκλήσεις.’

χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θεσσαλονικη

Καλά να περάσετε όσοι βρεθείτε εκεί!

Και του χρόνου

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος