‘Ο Ποιητιτής και ο Αέναος Κύκλος της Ζωής’

Να βάλω στο ραντάρ σας αυτή την παράσταση, παρακαλώ και να ευχαριστήσω τη φίλη Θέμις που το έβαλε στο δικό μου και προσοχή προσοχή, η πρώτη παράσταση αυτή την Κυριακή!

Μας βλέπω να την παρακολουθούμε τη δεύτερη και τελευταία Κυριακή :)

Αντιγράφω από τη σελίδα του Τελλογλείου-Ποιητιτή-Ποιητιτή, πότε θα αναφωνήσεις ”τί”;;;
-Απο την αυτή την Κυριακή!!!!!!!!!!

Τις Κυριακές 6 και 13 Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 12μ. η ομάδα παιδικού θεάτρου ‘’Σκοινί-Κορδόνι’’ παρουσιάζει:

‘’Ο Ποιητιτής και ο αέναος κύκλος της ζωής’’
της Λένας Πετροπούλου

Αμφιθέατρο Tελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ
(Αγ.Δημητρίου 159 Α, Πληροφορίες-Κρατήσεις : 2310991610 και 2310247111)

Ποιητιτής_site_0

Ο Ποιητιτής, παραμυθάς από τους λίγους που ρωτάει όλο ‘’τι ’’, έρχεται να αφηγηθεί σε μικρούς και μεγάλους το νέο του έμμετρο παραμύθι με τίτλο: ‘’Ο αέναος κύκλος της ζωής’’.
Ένα μικρό μωράκι βρίσκεται εγκαταλειμμένο μυστηριωδώς στην αυλή του δασκάλου Εκούτ και του βοηθού του, του τρελούλη Φού. Πρέπει να το βοηθήσουν! Πώς μεγαλώνει, όμως, κανείς ένα παιδί; Τί να αρχίσει πρώτα να του μαθαίνει; Πώς μπορεί να γαλουχηθεί ένας άνθρωπος με καλοσύνη και συμπόνια;
Η ιστορία του σοφού δασκάλου Εκούτ, της μικρούλας Πίφ και του τρελούλη Φού, θα χαρίσει χαμόγελα, συγκίνηση, αλλά και την παρήγορη αίσθηση ότι τα λάθη είναι, καμιά φορά, αφορμή για να γίνουμε σοφότεροι. Ζωντανή μουσική και τραγούδι, διαδραστική συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη της ιστορίας, χιούμορ και θετική ενέργεια σε μια παράσταση που θίγει τις αξίες της παιδείας, του σεβασμού στα πλάσματα γύρω μας, της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς και της ευγνωμοσύνης.
Η παράσταση ξεκινά με γνωριμία με τους ηθοποιούς και με θεατρικά παιχνίδια, ώστε τα παιδιά να προετοιμαστούν για να γίνουν κοινωνοί της θεατρικής διαδικασίας, συμμετέχοντας στο παραμύθι ενεργά.

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Μουσική: Ζωή Κατσιλέρου
Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Σκηνικά: Μάντυ Λάσχου, Τάσος Παπαδόπουλος
Κοστούμια: Κατερίνα Καραογλάνη
Γραφιστική επιμέλεια-Φωτογραφίες: Γεώργιος Δερνίκας
Παραγωγή: Σκοινί-Κορδόνι / anima-animal
Ερμηνεύουν-Τραγουδούν-Παίζουν ζωντανά μουσική:
Γιάννης Δρόσος, Λένια Κοκκίνου, Μανώλης Δραμηλαράκης, Λένα Πετροπούλου

Απευθύνεται σε ανθρώπους από 3 ετών έως……
Διάρκεια παράστασης: 1.10’
Εισιτήρια: 7 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (παιδικό, μειωμένο), ατελώς για τους εκπαιδευτικούς με την επίδειξη της κάρτας τους.

Χώρος:
Αμφιθέατρο
Καλή θέαση!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος